نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی نمایه شد

به گزارش کلاه تهران به نقل از مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، دکتر سارا ناجی گفت: پایگاه اطلاعاتی EBSCO یکی از اولین و بزرگترین پایگاه های جستجوی آنلاین کتاب و مقالات الکترونیک برای کالج ها، دانشگاه ها و کتابخانه هاست که امکان دسترسی آنلاین به اطلاعات در حوزه های مختلفی چون علوم اجتماعی، علوم انسانی، آموزش و پرورش، کامپیوتر، مهندسی و تجارت را فراهم نموده است.

نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی نمایه شد

وی ادامه داد: این نشریه در بسیاری از پایگاه های دیگر نظیر پایگاه اطلاعاتی بین المللی Food Science and Technology Abstracts (FSTA)، Directory of Open Access Journals (DOAJ)، Scientific Indexing Services (SIS)،Centre for Agriculture and Biosciences International (CABI)، Chemical Abstracts Service (CAS)، پایگاه استنادی علوم دنیا اسلام (ISC)، پایگاه اطلاعات نشریات علمی کشور (Magiran)، پایگاه اطلاعات جامع نشریات جهاد دانشگاهی (SID) و پایگاه اطلاعاتی سیویلیکا نمایه و به صورت الکترونیکی منتشر می گردد.

ناجی گفت: اشاعه و گسترش دانش صنایع غذایی و انتشار یافته ها و نظریات جدید در این حوزه از جمله مهمترین اهداف این نشریه است.

منبع: خبرگزاری مهر

به "نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی نمایه شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی نمایه شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید