آش گندم ، مقوی و پر خاصیت

به گزارش کلاه تهران، آش گندم یکی از انواع آش های ایرانی است که خاصیت زیادی دارد.

آش گندم ، مقوی و پر خاصیت

آش گندم غذایی ساده و سبک است که بیشتر به عنوان عصرانه یا پیش غذا سرو می شود. این آش خوشمزه به دلیل دارا بودن گندم و حبوبات مختلف، مقوی و غذای مفیدی برای رشد بچه ها و نوجوانان است.

مواد لازم تهیه آش گندم :

  • پیاز: 2 عدد
  • سیر: 10 حبه
  • نخود: 250 گرم
  • لوبیا چیتی: 250 گرم
  • گندم پوست کنده: 400 گرم
  • سبزی آش: یک کیلوگرم
  • نعناع خشک: یک قاشق غذاخوری
  • کشک به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه آش گندم :

لوبیا چیتی و نخود را از شب قبل خیس و چند بار آب آن را عوض کنید. این کار برای این است که نفخ حبوبات از بین برود و بهتر پخته شوند.

در قابلمه ای گندم را بشویید و بگذارید با حبوبات خیس خورده شده، بپزد و نرم شود.

سیر و پیاز را ریز خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شوند. سپس فلفل و زردچوبه را به آن ها افزوده و تفت دهید تا به خورد هم بروند.

پس از اینکه حبوبات خوب پخته شدند، سبزی آش را با پیاز داغ و سیر داغ به آش بیفزایید.

سبزی آش شامل جعفری، تره، گشنیز و اسفناج است. اگر اسفناج در دسترس نبود، از برگ چغندر استفاده کنید.

شعله را کم کنید تا آش جا بیفتد و غلیظ شود. در صورت تمایل می توانید در خاتمهی پخت مقداری کشک به آش اضافه کنید.

نمک آش را در خاتمه اندازه کنید. چون کشک نمک دارد و ممکن است آش شور شود.

پیشنهاد مطالعه: اگر دوست دارید آشی با طعم متفاوت امتحان کنید، مطلب آش انار، آش ترش پاییزی را مطالعه کنید.

آش گندم گوشت ندارد. ولی می توانید با گوشت چرخ کرده، کوفته قلقلی درست کرده و با آن سرو کنید.

وقتی آش جا افتاد و آماده شد، آن را در ظرف کشیده و با کشک، پیاز داغ، سیر داغ و نعناع داغ تزیین کنید.

برای تهیه نعناع داغ، نعناع خشک را در مقداری آب خیس کنید. سپس آب اضافه را گرفته و نعناع را با کمی روغن تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و کمی تیره شود.

آش گندم را با نان و پنیر و سبزی سرو کنید و از آن لذت ببرید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی کلاه تهران را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "آش گندم ، مقوی و پر خاصیت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آش گندم ، مقوی و پر خاصیت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید