طرز تهیه هات چاکلت مکزیکی

به گزارش کلاه تهران به نقل ایران کوک ، هات چاکلت یا شکلات داغ یک نوشیدنی خوشمزه و پرطرفدار مخصوصا در فصول سرد سال است. هات چاکلت مکزیکی با کمی تفاوت نسبت به هات چاکلت معمولی طعم و عطری خاص دارد که در هوای خنک پاییز و زمستان به شدت می چسبد. عطر و طعم دارچین و فلفل قرمز همراه با عطر شکلات داغ تجربه ای لذت بخش و فراموش نشدنی است که حتما باید تجربه کنید.

طرز تهیه هات چاکلت مکزیکی

مواد لازم هات چاکلت مکزیکی

شیر پرچرب3 فنجان
چوب دارچین خرد شده3 قاشق
شکلات نیمه شیرین خرد شده170 گرم
شکر دانه ریز3 قاشق
اسانس وانیل3/4 قاشق چایخوری
نمککمی
فلفل قرمز1/4 قاشق چایخوری
خامه فرم گرفتهجهت تزئین

طرز تهیه هات چاکلت مکزیکی

  1. برای تهیه این هات چاکلت لذیذ ابتدا شیر و چوب دارچین را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید. شیر را هم بزنید تا حباب نزند و کف نکند.
  2. حدود 10 دقیقه آنرا حرارت دهید تا عطر دارچین بلند گردد. شکلات خرد شده، شکر، اسانس وانیل، نمک و فلفل را به شیر اضافه کنید. 5 دقیقه حرارت دهید و مرتب هم بزنید تا شکلات ها آب شوند و مایه شکلاتی یکدست و کرم مانندی حاصل گردد.
  3. هات چاکلت را داخل ماگ یا فنجان های سرو بریزید. روی آن را با خامه فرم گرفته، مقداری پودر کاکائو و فلفل قرمز(به دلخواه) تزئین و نوش جان کنید.
منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه هات چاکلت مکزیکی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه هات چاکلت مکزیکی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید