طرز تهیه هات چاکلت مکزیکی
به گزارش کلاه تهران به نقل ایران کوک ، هات چاکلت یا شکلات داغ یک نوشیدنی خوشمزه و پرطرفدار مخصوصا در فصول سرد سال است. هات چاکلت مکزیکی با کمی تفاوت نسبت به هات چاکلت معمولی طعم و عطری خاص دارد که در هوای خنک پاییز و زمستان به شدت می چسبد. عطر و طعم دارچین و فلفل قرمز همراه با عطر شکلات داغ تجربه ای لذت بخش و فراموش نشدنی است که حتما باید تجربه کنید.
مواد لازم هات چاکلت مکزیکی
شیر پرچرب | 3 فنجان |
چوب دارچین خرد شده | 3 قاشق |
شکلات نیمه شیرین خرد شده | 170 گرم |
شکر دانه ریز | 3 قاشق |
اسانس وانیل | 3/4 قاشق چایخوری |
نمک | کمی |
فلفل قرمز | 1/4 قاشق چایخوری |
خامه فرم گرفته | جهت تزئین |
طرز تهیه هات چاکلت مکزیکی
- برای تهیه این هات چاکلت لذیذ ابتدا شیر و چوب دارچین را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید. شیر را هم بزنید تا حباب نزند و کف نکند.
- حدود 10 دقیقه آنرا حرارت دهید تا عطر دارچین بلند گردد. شکلات خرد شده، شکر، اسانس وانیل، نمک و فلفل را به شیر اضافه کنید. 5 دقیقه حرارت دهید و مرتب هم بزنید تا شکلات ها آب شوند و مایه شکلاتی یکدست و کرم مانندی حاصل گردد.
- هات چاکلت را داخل ماگ یا فنجان های سرو بریزید. روی آن را با خامه فرم گرفته، مقداری پودر کاکائو و فلفل قرمز(به دلخواه) تزئین و نوش جان کنید.
تاریخ انتشار: 27 آبان 1399
آخرین بروزرسانی: 27 آبان 1399
گردآورنده: tehrankolah.mahsanblog.ir
شناسه مطلب: 64536
به "طرز تهیه هات چاکلت مکزیکی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه هات چاکلت مکزیکی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید