طرز تهیه سه نوع دسر با طالبی

به گزارش کلاه تهران، در روزهای تابستانی، وقتی بعد از یک روز گرم و طولانی به خانه می رسیم هیچ چیز مثل یک آبمیوه خنک عطش مارا رفع نمی نماید. آب طالبی یکی از نوشیدنی های پرطرفدار در این فصل است، وقتی مشغول گردش و خرید هستیم مارا خنک می نماید یا وقتی مهمان ها از راه می رسند آن ها را سرحال می آورد. اما آیا فقط آب طالبی دسر خوشمزه و خنکی است که می توانیم با این میوه خوش عطر وطعم درست کنیم؟ مشخصا جواب ما منفی است، قبلا هم طرزتهیه اسموتی طالبی یخی و میلک شیک طالبی را به شما آموزش داده ایم و امروز قصد داریم سه نوع دسر با طالبی را به شما آموزش دهیم، پس با ما همراه باشید.

طرز تهیه سه نوع دسر با طالبی
  • مواد لازم برای تهیه گرانیتا طالبی

  • مواد لازم برای تهیه فراپه طالبی

  • مواد لازم برای تهیه اسموتی طالبی و موز

دو فنجان طالبی درشت خرد شده

شکر یک چهارم فنجان

آبلیموی تازه نصف قاشق غذاخوری

یخ یک فنجان

طالبی 300 گرم

شیر یک فنجان

بستنی وانیلی 1 فنجان

یخ به مقدار لازم

خامه به مقدار لازم

موز پنج عدد

طالبی متوسط یک عدد

شیر نارگیل (یا هر شیر دلخواه دیگر) به مقدار لازم

عسل، کره بادام زمینی، گرانولا، توت فرنگی به مقدار لازم

  • طرز تهیه گرانیتا طالبی

  • طرز تهیه فراپه طالبی

  • طرز تهیه اسموتی طالبی و موز

مرحله اول

طرز تهیه این دسر خیلی ساده است تنها کافیست همه مواد را داخل مخلوط کن بریزید و تا زمانی که کاملا نرم گردد مخلوط کنید.

مرحله دوم

بعد آن را داخل ظرف فلزی بریزید و حدود 40-50 دقیقه داخل فریزر قرار دهید.

مرحله سوم

بعد از آنکه یخ زد با استفاده از چنگال آن را بخراشید و داخل لیوان خنک بریزید.

می توانید هنگام سرو گرانیتای طالبی را با چند برگ نعنا، یک برش لیمو، مقداری شربت دلخواه یا عسل تزیین کنید.

مرحله اول

طالبی را برش بزنید و تخمه های آن را خالی کنید و سپس آن را به قطعات کوچک برش بزنید.

مرحله دوم

شیر، بستنی، طالبی و تکه های یخ را داخل مخلوط کن بریزید، مواد را تا جایی مخلوط کنید که به شکل پوره در بیاید.

مرحله سوم

مواد را داخل لیوان یا ظروف مورد نظرتان بریزید.

روی آن را خامه زده شده بریزید و با قطعات میوه هایی که دوست دارید تزیین کنید و از دسر خنک و خوشمزه تان لذت ببرید.

مرحله اول

موز ها را مدتی در فریزر قرار دهید تا حالت یخ زده پیدا نمایند.

مرحله دوم

طالبی را خرد کنید و به همراه موز و شیر نارگیل داخل مخلوط کن بریزید و تا زمانیکه به صورت پوره و یکدست در آمد مخلوط کنید.(مخلوط شما غلیظ خواهد بود)

مرحله سوم

فراپه را داخل کاسه بریزید و به دلخواه روی آن را با عسل، گرانولا و میوه های فصلی تزیین نموده و سرو کنید. نوش جان!

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه سه نوع دسر با طالبی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سه نوع دسر با طالبی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید